Bellen op hoog niveau

First HQ
Generaal De Wittelaan 9/1b
2800 Mechelen
+32 15 28 67 50

info@first.eu

Zij maakten reeds de switch

Een greep uit onze klanten die zijn overgeschakeld van een klassieke telefooncentrale naar een moderne telefoonoplossing in de cloud:

Betaal jij je nog steeds blauw aan telefonie?

START VANDAAGONTDEK DE VOORDELEN

Ga voor een moderne, kostenbesparende telefonieoplossing: bel met al je vaste en mobiele toestellen via de cloud!

Waarom bellen via de cloud?

Kostenbesparend

Flexibel

Internationaal

Multifunctioneel

Bespaar tussen 30% en 80% t.o.v. een klassieke telefoonoplossing. Geniet van supervoordelige nationale en internationale VoIP beltarieven.

Bel zowel met je vaste als je mobiele toestellen (telefoon, gsm, tablet, pc, ...) via 1 telefooncentrale in de cloud.

Bel intern gratis tussen verschillende filialen, kantoren, partners of thuiswerkers, over heel de wereld. Iedereen connecteert met de cloud.

Stel je telefooncentrale in op maat van je behoeften: configureer eenvoudig verschillende modules zoals fax, voicemail en sms-diensten.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

GRATIS KOSTENSIMULATIE
SIMULATIE AANVRAGEN

De kracht van moderne telefonie

Je telefonie in goede handen

Kom te weten hoeveel je kan besparen door te switchen naar cloud telefonie. Wij rekenen het graag voor jou uit. 
Vraag nu je gratis kostensimulatie aan!

Vast nummer, overal ter wereld

Het nummer waarmee je belt is niet meer gekoppeld aan je fysieke locatie. Je IP-telefoon is gekoppeld aan je telefoniecentrale in de cloud: zo kan je van eender waar (zowel in België als in het buitenland) bellen met hetzelfde nummer én bovendien aan dezelfde voordelige tarieven.

Ook via je smartphone

Ook met je smartphone kan je bellen via je vast (inter)nationaal nummer: dit nummer wordt ook weergegeven als inkomende oproep bij je gesprekspartner. De verbinding is bovendien superstabiel via het mobiel netwerk, dus niet via 4G of WiFi.

Internet down? Geen probleem!

Ligt het internet eruit door een storing of door werkzaamheden? Geen probleem: je kan gewoon blijven bellen. Via het controlepaneel schakel je gedurende deze panne alle inkomende calls door naar één of meerdere gsm-nummers.

Centraal adresboek

Wij koppelen je klantenbestand aan je telefooncentrale in de cloud. Al je contactpersonen worden automatisch ingeladen via een webbased platform. Je geniet zo van het comfort van nummerherkenning op al je IP-telefoons.

Nooit meer een telefooncentrale aankopen

Wij beheren en onderhouden je telefooncentrale in de cloud. Zo besparen we je van de zorgen rond hardware - en software upgrades, licenties, ... van een eigen centrale.

Ontdubbeling in de cloud

Een high-end ontdubbeling van een lokale telefooncentrale is vaak onbetaalbaar. Wij zorgen voor een optimale redundantie van je centrale in de cloud, zowel op server - als datacenter niveau. Zelfs bij lokale pannes kunnen we in- en uitgaand verkeer verzekeren.

Premium support

Indien je vragen hebt, kan je terecht bij een technisch expert die je dossier kent en te allen tijde de problematiek mee kan opvolgen. We streven ernaar om binnen 1 werkdag vragen te beantwoorden en aanpassingen door te voeren.

Made in Belgium

Onze centrales zijn niet van een specifiek merk, maar zijn zelf gebouwd. Onze onafhankelijke positie maakt dat er heel wat configuratiemogelijkheden zijn van het systeem. You name it, we build it!

Wil je meer?

Kies dan voor de meest veelzijdige communicatietool op de markt: Skype for Business (met Enterprise Voice).

Met Skype for Business kan je naast bellen via de cloud ook met elkaar chatten, video conferenties opzetten, documenten delen, ... Bovendien integreert Skype for Business naadloos met je bestaande Microsoft omgeving. 

ONTDEK SKYPE FOR BUSINESS

Erkend operator
vaste telefonie
BIPT nr. 3791

© Copyright 2016 - First nv - Disclaimer

First LIMBURG
Heulentakstraat 12
3650 Dilsen-Stokkem

Wacht niet langer en kies voor een moderne telefonieoplossing in de cloud. Wij komen graag langs en brainstormen samen over een oplossing op maat van jouw organisatie.

Please correct the following errors: